Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

Příspěvky

Koncert 20.11. 2007

25. 10. 2007

| Komentářů: 0

| Rubrika: Novinky

Ačkoliv nemůžeme dlouhodobě sehnat schopného basáka, nemáme ani bubeníka a kytarista Libor očekává další přírůstek do rodiny, přesto se nevzdáváme, hrajeme a dokonce podnikneme 20.11. v klubu Klamovka koncert. Uslyšíte nás tedy "anplakt", tedy bez bicích, zato v sestavě doplněné o housle a mandolínu, písničky budou mít nové šaty a spolu s námi na Klamovce vystoupí tříčlenná sdružení Zlomky a Markéta a Lazarové
 

Koncert 20.6. 2007 v klubu Prosek

14. 6. 2007

| Rubrika: Novinky

Přijďte na poslední koncert v tomto školním roce do klubu Prosek, 20.6. v 19.30, bubeník si kvůli nám udělá výlet z Budějovic do Prahy a zahrají si s námi také baskytarista Jirka a flétnisto-klarinetista Karel, kteří s námi nahrávali náš demáček - ten bude samozřejmě na místě k zakoupení. Hostem je skupina 2+1.
 

Naše demo

12. 4. 2007

| Rubrika: Novinky

S radostí vám můžeme oznámit, že se nám konečně podařilo dokončit a vyrobit naše první demo. Cesta k němu nebyla jednoduchá, ukázalo se, že samotné nahrávání bylo kratší než následné dohadování nad obalem a nad dalšími technickými detaily.
Nicméně výsledek je tu a nedočkaví zájemci si ho klidně mohou objednat na adrese:
jkvicala(at)seznam.cz.
Jeho oficiální představení proběhne na koncertě 19.4. v KC Zahrada.

 

Něco nového o nás

9. 3. 2007

| Rubrika: Novinky

Bubeník Bruník nám odjel za prací až do Českých Budějovic, ale vypadá to, že už máme náhradu, o čemž se budete moct přesvědčit na vlastní oči na koncertě 19.4. 2007 v KC Zahrada, spolu s námi tam vystoupí kapela Markéta a Lazarové. Chystáme se taky na křest našeho demáčku, už máme skoro hotový i obal. No a další významnou novinkou je, že se počet otců v kapele rozšířil na dva - klávesákovi Jirkovi se narodil syn Toník.
 

Nahrávání

30. 11. 2006

| Komentářů: 0

| Rubrika: Novinky

Nahrávání v polovině listopadu bylo fajn, i když se to neobešlo bez jistých vypjatých situací, například když si náš kytarista Libor spletl cestou autem do studia blízko Žďáru nad Sázavou benzín s naftou. Bubeník a basák získaný čas ve studiu tedy využili oběděm v hospodě se zvukařem, mezitím jsme se ve studiu objevili já a klávesák Jirka a jali se zachraňovat, co se dalo, takže jsme trochu překopali nahrávací plán, ale Libor odpoledne nakonec dorazil, takže jsme si všichni mohli oddechnout a pak už se nahrávalo ostošest až do osmi do večera.    Lucka

 

Studio

16. 10. 2006

| Komentářů: 0

| Rubrika: Novinky

Tak to vypadá, že to konečně vyjde a my se v polovině listopadu zavřeme do studia a odtamtud vylezeme s naším prvním demáčkem. Mělo by tam být 6 písniček, hostující klarinet a .... nechte se překvapit. O víkendu se proto jedeme soustředit k Lucce na chatu, aby to nahrávání dopadlo co nejlíp.

 

Zas další příspěvek

4. 10. 2006

| Rubrika: Novinky

Tak naše vystoupení na festivalu Babí Léto v Dolních Počernicích bylo přece jen bez basáka. Měli jsme dohodnutého skvělého basáka Jirku, jenže ten zrovna ten den trávil neočekávaně jinak, a to v porodnici s manželkou. Narodila se mu dcera. Jinak v půlce října už by se měl snad vrátil náš původní basák Honza, takže jsme se rozhodli, že už na něj asi počkáme. Pořád plánujeme to nahrávání, snad to v listopadu nebo v prosinci konečně vyjde. Zatím pojedeme v druhé polovině října na kapelové soustředění, abychom si mohli pořádně zasoustředit a připravit se na nahrávání.

 

Aktuality

1. 8. 2006

| Komentářů: 0

| Rubrika: Novinky

16. září v 16 hodin budeme hrát na festivalu Babí Léto v Dolních Počernicích a spolu s námi spousta dalších jistě zajímavých kapel, kdo tam s námi bude hrát na basu se nechte překvapit (my se taky necháme překvapit). V polovině října by se měl vrátit náš původní basák Honza, který na půl roku zabloudil v Rusku. Už nám taky můžete napsat nějakej vzkaz do rubriky Kniha vzkazů, tak to zkuste
 

Co je nového

3. 4. 2006

| Rubrika: Novinky

Momentálně pilně sháníme nového basáka, už máme několik nabídek, tak uvidíme, jak to dopadne. Zanedlouho se totiž chceme zavřít do studia a vytvořit asi šestipísničkový demáček, tak nám držte palce.